Δίνει δανεικό τον Μπαπέ η Μονακό! Δίνει δανεικό τον Μπαπέ η Μονακό!
Απίστευτο κι όμως αληθινό, αλλά η Μονακό είναι έτοιμη να δανείσει τον Κιλιάν Μπαπέ στην Παρί Σεν Ζερμέν Η Παρί Σεν Ζερμέν έχει βαλθεί... Δίνει δανεικό τον Μπαπέ η Μονακό!

Απίστευτο κι όμως αληθινό, αλλά η Μονακό είναι έτοιμη να δανείσει τον Κιλιάν Μπαπέ στην Παρί Σεν Ζερμέν

Η Παρί Σεν Ζερμέν έχει βαλθεί να… τρελάνει φέτος το καλοκαίρι τον ποδοσφαιρικό πλανήτη, αλλά αυτό που πάει να κάνει με τον Κιλιάν Μπαπέ είναι απίστευτο!

Ο γαλλικός σύλλογος έδωσε 222 εκατομμύρια ευρώ στη Μπαρτσελόνα και απέκτησε τον Νεϊμάρ και αναμένεται εντός των προσεχών ημερών να πληρώσει περίπου 180 εκατομμύρια ευρώ στη Μονακό για να κάνει δικό της και τον νεαρό Γάλλο επιθετικό.

Χοντρικά, λοιπόν, η Παρί θα έχει δαπανήσει 400 εκατομμύρια ευρώ για την αγορά δύο ποδοσφαιριστών. Το συνολικό ποσό είναι, φυσικά, πολύ μεγαλύτερο καθώς υπάρχουν οι μισθοί, τα μπόνους και άλλα τα οποία θα πρέπει να πληρωθούν.

Κάπως έτσι η τήρηση του Financial Fair Play πάει… περίπατο και αναμένεται η γαλλική ομάδα να τιμωρηθεί για την παραβίασή του.

Φαίνεται, λοιπόν, πως οι Γάλλοι έχουν πια αρχίσει να ανησυχούν και έτσι σκέφτονται διάφορους τρόπους για να γλιτώσουν την τιμωρία.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Αγγλία, η διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να δοθεί δανεικός (!) ο Μπαπέ και στη συμφωνία με τον έτερο σύλλογο, να υπάρξει ρήτρα αγοράς του παίκτη ίση με το ποσό που θα δώσει η Παρί για να τον πάρει από τη Μονακό!

Αυτό μετέδωσε το «Sky Sports» χωρίς να γίνει αναφορά σε πιθανές ομάδες, οι οποίες θα μπορούσαν να πάρουν τον νεαρό Γάλλο.