ΕΠΙΣΗΜΟ: Στην Μπαρτσελόνα ο Ντεμπελέ ΕΠΙΣΗΜΟ: Στην Μπαρτσελόνα ο Ντεμπελέ
Η ισπανική ομάδα ανακοίνωσε την απόκτηση του Ντεμπελέ. Στα 150 εκ. ευρώ το κόστος της μεταγραφής. Δεν μπόρεσε να κάνει δικό της τον Κουτίνιο,... ΕΠΙΣΗΜΟ: Στην Μπαρτσελόνα ο Ντεμπελέ

Η ισπανική ομάδα ανακοίνωσε την απόκτηση του Ντεμπελέ. Στα 150 εκ. ευρώ το κόστος της μεταγραφής.

Δεν μπόρεσε να κάνει δικό της τον Κουτίνιο, αλλά τα κατάφερε με τον Ντεμπελέ. Η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Γάλλου άσου από την Ντόρτμουντ.

Ο Ντεμπελέ πρόκειται να αποτελέσει τον παίκτη που θα καλύψει το κενό που άφησε ο Νεϊμάρ στην επίθεση της ισπανικής ομάδας αγωνιζόμενος -πλέον- δίπλα στους Μέσι και Σουάρες.

Το συνολικό κόστος της μεταγραφής εκτιμάται ότι ανέρχεται στα 150 εκατ. ευρώ. Ωστόσο, επίσημα, η Μπαρτσελόνα ενημέρωσε ότι το ποσό το οποίο θα δώσει στην Ντόρτμουντ θα είναι 105 εκατ. χωρίς να διευκρινίζει τα χρήματα που θα δοθούν στη γερμανική ομάδα ως μπόνους από τις συμμετοχές και τα γκολ που θα έχει στο επόμενο χρονικό διάστημα ο Ντεμπελέ.

Ο Ντεμπελέ αναμένεται την Κυριακή στη Βαρκελώνη. Τη Δευτέρα θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις, θα υπογράψει συμβόλαιο πέντε ετών και θα παρουσιασθεί στους εκπροσώπους του Τύπου.