Παίρνει τον Άλαν από την Παλμέιρας η Ρεάλ Παίρνει τον Άλαν από την Παλμέιρας η Ρεάλ
Η Ρεάλ Μαδρίτης έκλεισε το διεθνή χαφ με την K-17 της Βραζιλίας, Άλαν, ο οποίος αναμένεται να μετακομίσει από την Παλμέιρας στους «μερένγκες» το... Παίρνει τον Άλαν από την Παλμέιρας η Ρεάλ


Η Ρεάλ Μαδρίτης έκλεισε το διεθνή χαφ με την K-17 της Βραζιλίας, Άλαν, ο οποίος αναμένεται να μετακομίσει από την Παλμέιρας στους «μερένγκες» το καλοκαίρι του 2018.

Ο 17χρονος μέσος ξεχωρίζει με την εθνική ομάδα της Βραζιλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο μικρών ηλικιών που διεξάγεται στην Ινδία. Σε πρώτο στάδιο θα ενσωματωθεί στη δεύτερη ομάδα της Ρεάλ, μέχρι να δείξει ότι μπορεί να πάρει τις ευκαιρίες του σε επίπεδο ανδρών στο κορυφαίο επίπεδο ανταγωνισμού.

Με την Παλμέιρας έχει συμβόλαιο μέχρι το 2019 και έχει ρήτρα αποδέσμευσης 50 εκατ. ευρώ. Σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο το «deal» με τη «βασίλισσα», δεν θα φτάσει σε αυτά τα επίπεδα.

Οι επαφές των «μερένγκες» με τον βραζιλιάνικο σύλλογο έχουν ξεκινήσει από τον περασμένο Μάρτιο, όταν ο ατζέντης του Άλαν, Χουάν Φίγκερ, είχε ταξιδέψει στη Μαδρίτη, με σκοπό να μιλήσει με τους ανθρώπους της Ρεάλ.  Διαβάστε περισσότερα στο SPORTOTAL.gr