Ράμος: «Προτιμώ η Μπαρτσελόνα να παίζει στο δικό μας πρωτάθλημα» Ράμος: «Προτιμώ η Μπαρτσελόνα να παίζει στο δικό μας πρωτάθλημα»
O αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης εκφράστηκε υπέρ της παραμονής της Μπαρτσελόνα στην Primera Division, σχολίασε το θέμα της ανεξαρτητοποίησης της Καταλονίας, ενώ αναφέρθηκε και... Ράμος: «Προτιμώ η Μπαρτσελόνα να παίζει στο δικό μας πρωτάθλημα»


O αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης εκφράστηκε υπέρ της παραμονής της Μπαρτσελόνα στην Primera Division, σχολίασε το θέμα της ανεξαρτητοποίησης της Καταλονίας, ενώ αναφέρθηκε και στη σχέση του με τον Πικέ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ράμος στον ραδιοφωνικό σταθμό «Onda Cero»:

Για την ανεξαρτητοποίηση της Καταλονίας:

«Δεν μπορώ να το πιστέψω πως η πλειοψηφία θέλει ανεξαρτητοποίηση της Καταλονίας. Εγώ σίγουρα προτιμώ η Μπαρτσελόνα να παίζει στο δικό μας πρωτάθλημα. Πάντως περισσότερο με ανησυχεί που ο ύμνος της Ισπανίας δεν έχει λόγια. Θα ήθελα να έχει στίχους, ζηλεύω τις άλλες χώρες γι’ αυτό. Πιστεύω πως θα έκανε καλό στην πατρίδα μας». 

Για τις σχέσεις του με τον Πικέ:

«Είναι λάθος να συγχέουμε τον αθλητισμό με την πολιτική. Η συμπεριφορά του Πικέ στην εθνική ήταν πάντα υποδειγματική, ό,τι κι αν πιστεύει ο καθένας. Παλιότερα δεν είχαμε καμία σχέση. Αν συγκρίνεις τη σχέση μας τώρα με την παλιότερη, τώρα τα πάμε μια χαρά. Υπάρχει σεβασμός μεταξύ μας, γιατί παίζουμε μαζί κι όταν αυτό συμβαίνει ξέρουμε πως συνθέτουμε ένα από τα καλύτερα αμυντικά δίδυμα στον κόσμο». 

Για τα όσα γράφονται για εκείνον στα ΜΜΕ:

«Δεν λέω πως όλα όσα γράφονται είναι ψέματα, αλλά συχνά όταν δεν υπάρχουν θέματα, γράφονται κάποια πράγματα χωρίς να ελέγχονται αν είναι πραγματικά ή όχι. Όσα χρόνια είμαι στη Ρεάλ διάβασα πολλά πράγματα για μένα που ήταν ασεβή και απαράδεκτα. Μπορεί ο καθένας να γράψει αν έπαιξα καλά ή όχι, αλλά όταν ξεπερνάς τα αθλητικά όρια, το θέμα γίνεται προσωπικό». 

Για το -8 στο πρωτάθλημα:

«Σίγουρα δεν είναι ευχάριστο, γιατί δεν έχουμε συνηθίσει να χάνουμε τόσους βαθμούς. Η ήττα από την Τζιρόνα μάς πόνεσε. Είμαστε σε δύσκολη θέση, αλλά υπάρχουν ακόμη πολλοί αγώνες και η διαφορά των οκτώ βαθμών έχει ανατραπεί και στο παρελθόν». 

Για το θέμα του συμβολαίου του:

«Δεν έχουμε συζητήσει. Έχω συμβόλαιο για άλλα τρία χρόνια κι όσο ξυπνάω κάθε πρωί με την ίδια όρεξη, δεν θα υπάρχει πρόβλημα με τον πρόεδρο. Θα τα βρούμε σε δύο λεπτά».Διαβάστε περισσότερα στο SPORTOTAL.gr