Δεν θέλει να ανανεώσει με τη Ρεάλ Μαδρίτης ο Ρονάλντο Δεν θέλει να ανανεώσει με τη Ρεάλ Μαδρίτης ο Ρονάλντο
Διέψευσε τα σενάρια που του ήθελαν να απαιτεί νέο συμβόλαιο από την Ρεάλ Μαδρίτης ο Κριστιάνο Ρονάλντο τονίζοντας ότι μετά τα τέσσερα χρόνια, δεν θα... Δεν θέλει να ανανεώσει με τη Ρεάλ Μαδρίτης ο Ρονάλντο


Διέψευσε τα σενάρια που του ήθελαν να απαιτεί νέο συμβόλαιο από την Ρεάλ Μαδρίτης ο Κριστιάνο Ρονάλντο τονίζοντας ότι μετά τα τέσσερα χρόνια, δεν θα ανανεώσει.

Μετά τη ήττα από την Τότεναμ στο Λονδίνο με 3-1, ο Κριστιάνο Ρονάλντο τόνισε πως δεν ζητά καλύτερο συμβόλαιο από τη διοίκηση της Ρεάλ. Ο Πορτογάλος σταρ ανέφερε πως τα τέσσερα χρόνια που του απομένουν στο σύλλογο της Μαδρίτης θα είναι και τα τελευταία του.

«Τα πάω πολύ καλά στην Ρεάλ Μαδρίτης. Έχω τέσσερα χρόνια που απομένουν στο συμβόλαιο μου και δεν θέλω να ανανεώσω. Είμαι μια χαρά», είπε χαρακτηριστικά στο «belN Sports» και συμπλήρωσε για την κατάσταση των «μερένγκες»:

«Είναι κακό επειδή χάνουμε και είχαμε συνηθίσει να νικάμε. Είναι ένα άσχημο σερί αλλά θέλουμε να τα αλλάξουμε και είμαι σίγουρος ότι θα το καταφέρουμε».Διαβάστε περισσότερα στο SPORTOTAL.gr