Είπε «όχι» σε δύο προτάσεις ανανέωσης της Ρεάλ ο Πέπε Είπε «όχι» σε δύο προτάσεις ανανέωσης της Ρεάλ ο Πέπε
Ο Πέπε απάντησε δύο φορές αρνητικά στους «μερένγκες» για ανανέωση του συμβολαίου του, όπως αποκαλύπτει η «Marca». Ο Πέπε απάντησε δύο φορές αρνητικά στους... Είπε «όχι» σε δύο προτάσεις ανανέωσης της Ρεάλ ο Πέπε


Είπε «όχι» σε δύο προτάσεις ανανέωσης της Ρεάλ ο Πέπε
Ο Πέπε απάντησε δύο φορές αρνητικά στους «μερένγκες» για ανανέωση του συμβολαίου του, όπως αποκαλύπτει η «Marca».

Ο Πέπε απάντησε δύο φορές αρνητικά στους «μερένγκες» για ανανέωση του συμβολαίου του, όπως αποκαλύπτει η «Marca».

O Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν δυσαρεστημένος που το καλοκαίρι αποχώρησαν κάποιοι παίκτες από τον σύλλογο της Μαδρίτης, κάτι που εξέφρασε, μετά την ήττα την Τετάρτη στο Champions League από την Τότεναμ, αλλά στην περίπτωση του Πέπε η διοίκηση δεν φέρει ευθύνη, σύμφωνα με τη «Marca».

Η μαδριλένικη εφημερίδα αναφέρει πως ο Πορτογάλος στόπερ δέχτηκε δύο προτάσεις επέκτασης συμβολαίου, αλλά τις απέρριψε και τις δύο.

Οι «μερένγκες» είχαν προτείνει στον Πέπε το καλοκαίρι του 2016 να επεκτείνει το συμβόλαιο του, αλλά εκείνος απάντησε αρνητικά ζητώντας νέο διετές συμβόλαιο, αλλά η «βασίλισσα» λόγω της ηλικία του παίκτη (33 εκείνο το διάστημα) θεώρησε αδύνατο το ενδεχόμενο να του προσφέρει μεγαλύτερης διάρκειας συμβόλαιο.

Λίγους μήνες μετά οι επαφές των δύο πλευρών ήταν ακριβώς στο ίδιο επίπεδο, αφού ο Πορτογάλος με καταγωγή από την Βραζιλία και να έμενε στο σύλλογο, δεν θα είχε αρκετό χρόνο συμμετοχής, κάτι που τον φρέναρε στο να «μείνει».

Για αυτό το λόγο έμεινε ελεύθερος το καλοκαίρι και μεγάλα κλαμπ της Ευρώπης τον ήθελαν, αλλά ο ίδιος προτίμησε τα πολλά χρήματα που του πρόσφερε η Μπεσίκτας, με την φανέλα της οποίας πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις.Διαβάστε περισσότερα…